Klant Login

Klant Login

Salarisadministratie

Heb jij in jouw bedrijf te maken met personeel? Dan komt hier veel wet- en regelgeving aan te pas. Wij verzorgen en begeleiden de gehele salarisadministratie voor zowel klanten als administratiekantoren.

Salarisadministratie

Wij verzorgen voor zowel klanten als andere administratiekantoren de salarisadministratie. Naast het leveren van de salarisstroken en de loonaangifte ondersteunen wij ook bij het aanleveren van gegevens voor pensioenfondsen en ziekengeldverzekeraars.

Wij hebben een uitgebreide kennis op HR – gebied en adviseren op het gebied van arbeidsovereenkomsten en -voorwaarden, CAO`s, beëindigingsovereenkomsten en de zogenaamde 30%-regeling voor buitenlandse werknemers. Door de hoeveelheid verschillende branches die wij bedienen hebben wij goed zicht op de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt.

Wij maken gebruik van een online salarisapplicatie, waardoor werkgevers en werknemers altijd bij hun salarisgegevens kunnen. Eveneens behoort verlofregistratie tot de mogelijkheden en kun je jouw werknemers vakantiedagen via ons systeem laten aanvragen.

De kracht van De Coop & Haegen

Persoonlijk contact

Volwaardige
sparringspartners

Cijfers in de cloud

Werkwijze

Wij begrijpen het. Als ondernemer wil je zo min mogelijk met de cijfers bezig zijn. Toch moet je financieel overzicht hebben om de juiste keuzes te kunnen maken. Door het cijferwerk verregaand te automatiseren, kunnen wij – samen met jou – focussen op wat écht belangrijk is: een gezonde toekomst voor jouw onderneming.

Want met De Coop & Haegen hebben wij een ervaren vertrouwenspersoon in huis gekregen. Terwijl wij toch zelf volledig de regie behouden. Precies zoals wij ons dat hebben voorgesteld, toen wij besloten ons bedrijf op te richten.