Klant Login

Klant Login

Advisering

Meer dan het gemiddelde accountantskantoor heeft De Coop & Haegen de knowhow in huis om ondernemers te adviseren op onder meer economisch, civiel juridisch en fiscaal gebied.

Een stap verder

Een accountant houdt zich in de basis vooral bezig met het vastleggen van de cijfers. Bij De Coop & Haegen gaan wij graag een stap verder, want hoewel de administratie belangrijk is, moet je om succesvol te ondernemen breder kijken dan de cijfers. Daar helpen wij je graag bij.

De Coop & Haegen heeft de expertise en ervaring in huis om ondernemers op een breed vlak bij te staan. Jouw fiscaal adviseur kent de kneepjes van het vak en zorgt ervoor dat je alle fiscale regelgeving optimaal benut. Wij adviseren je in heldere taal bij vraagstukken rond financiële planning, pensioenopbouw, vermogens- of bedrijfsoverdracht, overname etc. Ook privé kun je jouw financiële en fiscale zaken met een gerust hart aan ons overlaten.

Netwerk van specialisten

Voor specifieke vraagstukken die buiten onze expertise vallen, hebben wij een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde dienstverleners om ons heen verzameld. Hierbij kun je denken aan advocaten, notarissen, verzekeringsexperts, enzovoort. Wij raadplegen hen voor jou, of koppelen je rechtstreeks aan de betreffende specialist.

Wil je meer informatie over onze fiscale dienstverlening? Neem gerust contact op.

De kracht van De Coop & Haegen

Persoonlijk contact

Volwaardige
sparringspartners

Cijfers in de cloud

Werkwijze

Wij begrijpen het. Als ondernemer wil je zo min mogelijk met de cijfers bezig zijn. Toch moet je financieel overzicht hebben om de juiste keuzes te kunnen maken. Door het cijferwerk verregaand te automatiseren, kunnen wij – samen met jou – focussen op wat écht belangrijk is: een gezonde toekomst voor jouw onderneming.

Want met De Coop & Haegen hebben wij een ervaren vertrouwenspersoon in huis gekregen. Terwijl wij toch zelf volledig de regie behouden. Precies zoals wij ons dat hebben voorgesteld, toen wij besloten ons bedrijf op te richten.