Klant Login

Klant Login

De kracht van
De Coop & Haegen

Bij De Coop & Haegen zijn wij 100% gefocust op het succes van onze klanten. Wij zorgen vanzelfsprekend dat de basis perfect op orde is; denk aan boekhouding, aangiften, jaarcijfers en salarisadministratie. Door het cijferwerk zoveel mogelijk te automatiseren, ontstaat er meer ruimte om actief mee te denken en te adviseren over financiële- en fiscale zaken.

In de cloud

De Coop & Haegen is koploper als het gaat om automatisering van boekhoudprocessen. Wij werken met slimme cloud-oplossingen en bieden ondernemers alle voordelen van het digitale tijdperk, zonder dat zij daar zelf extra tijd of middelen in hoeven te investeren.

Persoonlijk contact

Als ondernemer geeft die geautomatiseerde werkwijze jou rust en 24/7 inzicht. Onze klanten ervaren hoe fijn het is als er ruimte ontstaat om op basis van de cijfers te werken aan toekomstbestendigde plannen en ambities. En wij bouwen van harte mee aan een succesvolle toekomst voor onze klanten. Daarbij vinden wij persoonlijk contact en korte lijnen heel belangrijk.

Volwaardige sparringpartners

De Coop & Haegen kijkt verder dan de cijfers. Wij hebben heel wat in huis en laten ondernemers op alle niveaus graag profiteren van onze kennis en ervaring. Gevraagd en ongevraagd komen wij met advies en tips. Wij zijn altijd eerlijk, omdat wij vinden dat dat een samenwerking waardevol maakt.

Team

Tijana Todovic

Assistent accountant

Vuk Krstic

Assistent accountant

Mirjam Dekker

Secretaresse

De kracht van De Coop & Haegen

Persoonlijk contact

Volwaardige
sparringspartners

Cijfers in de cloud

Want met De Coop & Haegen hebben wij een ervaren vertrouwenspersoon in huis gekregen. Terwijl wij toch zelf volledig de regie behouden. Precies zoals wij ons dat hebben voorgesteld, toen wij besloten ons bedrijf op te richten.