Klant Login

Klant Login

Diensten

Bij De Coop & Haegen zijn wij 100% gefocust op het succes van onze klanten. Wij zorgen vanzelfsprekend dat de basis perfect op orde is; denk aan boekhouding, aangiften, jaarcijfers en salarisadministratie. Door het cijferwerk zoveel mogelijk te automatiseren, ontstaat er meer ruimte om actief mee te denken en te adviseren over financiële en fiscale zaken.

Advisering

Meer dan het gemiddelde accountantskantoor heeft De Coop & Haegen de knowhow in huis om ondernemers te adviseren op onder meer economisch, juridisch en fiscaal gebied.

Accountancy

Met twee gecertificeerde accountants in huis en de verplichte aansluiting bij De Koninklijke Nederlandse Beroepsvereniging voor Accountants (NBA) kunnen wij als kantoor accountantsverklaringen afgeven.

Cijfers in de cloud

Wij koppelen jouw administratie eenvoudig aan ons automatiseringssysteem. Zo heb je zelf nauwelijks nog werk aan de boekhouding en hou je 24/7 inzicht in de cijfers.

Fiscale dienstverlening

Belastingregels zijn continu aan verandering onderhevig. Hoe kun je deze regels het beste toepassen? Klopt de opgelegde belastingaanslag wel?


Salarisadministratie

Heb je in je bedrijf te maken met personeel? Dan komt hier veel wet- en regelgeving aan te pas. Wij verzorgen en begeleiden de gehele salarisadministratie voor zowel klanten als administratiekantoren.

De kracht van De Coop & Haegen

Persoonlijk contact

Volwaardige
sparringspartners

Cijfers in de cloud

Werkwijze

Wij begrijpen het. Als ondernemer wil je zo min mogelijk met de cijfers bezig zijn. Toch moet je financieel overzicht hebben om de juiste keuzes te kunnen maken. Door het cijferwerk verregaand te automatiseren, kunnen wij – samen met jou – focussen op wat écht belangrijk is: een gezonde toekomst voor jouw onderneming.

Team

Sigrid Bekker

Salarisadministratie

Ivan Matic

Assistent accountant

Milena Zivkovic

Assistent accountant

Want met De Coop & Haegen hebben wij een ervaren vertrouwenspersoon in huis gekregen. Terwijl wij toch zelf volledig de regie behouden. Precies zoals wij ons dat hebben voorgesteld, toen wij besloten ons bedrijf op te richten.