Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

De Coop en Haegen is verhuisd!

Een nieuw kantoor.

Wij zijn verhuisd naar:

Generaal de la Reijlaan 17
1404 BM Bussum.

Ons telefoonnummer blijft hetzelfde: 035 - 699 3260.

 
 
 


article fiscale dienstverleningAls ondernemer of DGA wil je er later net zo goed warmpjes bijzitten. Maar ja, de hoogte van jouw pensioenopbouw is tegenwoordig toch echt aan jezelf. Met de fiscale dienstverlening van De Coop & Haegen maken we een gegrond toekomstplan waar je relatief eenvoudig naar kunt leven.

Financiële planning

Je hebt een bepaald levenspatroon waar je op latere leeftijd nog steeds van wilt genieten. Door middel van een financiële planning bepalen we jouw vermogenspositie en de te bewandelen weg om op gewenste leeftijd te kunnen stoppen met voldoende opgebouwd vermogen voor de oudere dag.

Estate planning

Een tweede tak is Estate planning. Ook hier zitten we om de tafel om te bepalen hoe jij jouw vermogen fiscaalvriendelijk overgeheveld krijgt naar de kinderen, kleinkinderen of jouw partner, nu en in de toekomst. We passen waar nodig het samenlevingscontract, de huwelijkse voorwaarden of het testament aan en maken eventueel een meerjarig plan voor schenkingen. Persoonlijk, fiscaal en juridisch word je begeleid op een zo’n vriendelijk mogelijke manier. Dit wil zeggen: een wettelijke manier die voldoet aan jouw wensen en waarbij je zo min mogelijk belasting hoeft te betalen.

Het geld ligt op straat

Fiscale optimalisatie brengt wijsheid door te beoordelen of je alle fiscale regelgeving optimaal benut. De Coop & Haegen anticipeert hierop. Wij leunen niet achterover maar geven een seintje wanneer het geld tijdelijk op straat ligt. Zoals bijvoorbeeld eind 2014 toen het verstandig was dividend uit te keren voor 22% in plaats van 25% een maand later. Je moet er vanuit kunnen gaan dat een adviseur jou tipt. De Coop & Haegen doet dit.

Gespecialiseerde fiscalist

De Coop & Haegen biedt op zeer uiteenlopende vlakken specialisten en heeft zo ook een professioneel fiscalist in huis met een brede expertise. Zo kunnen wij onze belofte om proactief aan te spreken en mee te denken ook waarmaken.

Bezoek Cijfers-as-a-service: administratie in de cloud
Bezoek DNA Management voor doelgericht ondernemen