Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

article dna managementDe wereld verandert en ondernemers zijn de eerste personen die dat merken. We leven in een verdringingsmarkt en om te overleven dienen we de juiste stappen te zetten. Kennis die jij vast al hebt. Maar wist je dat 80% van de bedrijven zich niet onderscheidend opstelt ten opzichte van de concurrentie? Haal dat percentage hoogstpersoonlijk omlaag met DNA Management van De Coop & Haegen.

Ondernemen is kiezen

Een onderscheidend vermogen is in de huidige markt van levensbelang. Kijk naar grote ketens die met bosjes vallen omdat ze zelf niet eens meer wisten of ze nu fietsbanden of violen verkochten. De Coop & Haegen maakt samen met jou voor jouw bedrijf een DNA op. Dit doen we door de buitenwereld te analyseren. Hoe zien jouw klanten er over een jaar uit? Wat verwachten zij, wat zoeken zij en wat doet de concurrentie hiermee?

Propositie

Wat hebben deze inzichten voor invloed op jouw merken, cultuur en aan welke financiële voorwaarden moet je voldoen om mee te gaan? In een rapportage verwoorden we jouw ambitie en toetsen we of de gewenste doelstellingen haalbaar zijn. Met een kick-off ga je aan de slag en zet je alle zeilen bij om een jaar later bij jouw verwachtingen uit te komen. Natuurlijk bespreken we de voortgang, investering, prognose, omzet en cijfers tussentijds.

Zeiden we het al? Ondernemen is kiezen

We zeiden het al: ondernemen is kiezen. Daarom is DNA management voor jouw bedrijf zo goed. Iedere werkweek word je meegezogen in de waan van de dag en dit zal zo blijven. Maar door met jouw DNA-uitslag helder het doel voor ogen te hebben, maak je op iedere T-splitsing die je dagelijks voor de kiezen krijgt keuzes in het belang van jouw doel. Met DNA Management investeer je samen met De Coop & Haegen in een krachtige toekomst.

Ontdek de ervaringen van andere ondernemers ...

Bezoek Cijfers-as-a-service: administratie in de cloud
Bezoek Fiscale dienstverlening voor inzicht en rust