Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

De Coop en Haegen is verhuisd!

Een nieuw kantoor.

Wij zijn verhuisd naar:

Generaal de la Reijlaan 17
1404 BM Bussum.

Ons telefoonnummer blijft hetzelfde: 035 - 699 3260.

 
 
 


Begin 2014 koos De Coop & Haegen ervoor om al zijn cliƫnten voortaan te voorzien van actuele financiƫle gegevens. Met up-to-date data kun je immers beter (bij)sturen dan met een jaarrapport, dat altijd terugkijkt. Ruim drie jaar later betaalt de nieuwe aanpak zich uit: het kantoor heeft tevreden klanten en is zelfs winnaar van de Exact Cloud Award voor Samenwerking.

>

De Coop & Haegen werkt op nieuwe manieren samen met hun klanten. Natuurlijk nog steeds slim georganiseerde administratieve dienstverlening. Maar wel gevolgd door verdieping: daadwerkelijk met de MKB-ondernemer aan tafel over zijn strategische doelen en hoe je die bereikt. Een benadering die klanten op prijs stellen en waarmee zij dit jaar de Exact Cloud Award wonnen op het onderdeel samenwerken met de klant.

Een vernieuwing dichtbij maar tegelijkertijd ook ver weg. Dat maakt heel nieuwsgierig en dus ga je op onderzoek uit. Dichtbij omdat het mij direct aanspreekt, ver weg omdat het redelijk buiten mijn eigen werkveld ligt.

Wat beweegt de mkb-ondernemer? En hoe sluit de dienstverlening van de mkb-accountant hierop aan? En zijn mkb-accountants goede adviseurs?

Lees het hele artikel op de site van accountant.nl

Kees Koopmanschap van De Coop & Haegen maakte in 2013 samen met een partner een nieuwe visie en strategie voor zijn kantoor. Het resultaat? Drie nieuwe bouwstenen, waarvan er één volledig draait om advies: DNA Management. Met DNA Management helpt Koopmanschap MKB’ers een solide toekomst voor hun bedrijven op te bouwen.

De traditionele accountant is op zijn retour. Tegelijkertijd hebben mkb-ondernemers meer behoefte aan een sparringpartner en bedrijfsadvies. Met hun DNA Management-methodiek helpen de accountants en adviseurs van De Coop en Haegen in Bussum ondernemers echt vooruit door onderscheidend te zijn.