Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

De Coop en Haegen is verhuisd!

Een nieuw kantoor.

Wij zijn verhuisd naar:

Generaal de la Reijlaan 17
1404 BM Bussum.

Ons telefoonnummer blijft hetzelfde: 035 - 699 3260.

 
 
 


Nieuwsblog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
1 minute reading time (276 words)

Slimme scan- en herkenoplossing helpt ondernemers nog verder op weg...

De-Coop-Haegen-scan-en-herkenoplossing2

Dat de wereld om ons heen verandert dat weten we allemaal. Automatisering heeft een vlucht genomen: processen verlopen sneller, gestroomlijnder en er ontstaan minder fouten door inzet van slimme digitalisering.

Vernuftige scan- en herkenoplossing

Binnen De Coop & Haegen werkt dat niet anders. Zo is de inzet van het scan- en herkenpakket een aanwinst voor elke ondernemer die zich liever met ondernemen dan met boekhouden bezig wil houden. Barry Hoogendijk vertelt: 'De tijd waarin onze klanten met een tas vol mappen onze kant op kwamen ligt toch echt wel achter ons. Natuurlijk zijn er altijd mensen die nog vast willen houden aan het oude, maar dat zijn er slechts enkelen. Als bedrijven eenmaal hebben geproefd van de voordelen van automatisering dan willen ze niet meer terug. Met de scan- en herkenoplossing vindt de administratieve verwerking volledig geautomatiseerd plaats. Men stuurt in- en verkoopfacturen naar een vast e-mailadres en de rest wordt als vanzelf door ons geregeld. Uiteraard wordt de scan- en herkenoplossing ook gekoppeld aan het boekhoudpakket.'

Eenvoudig inzicht

'Inmiddels bieden we ook Visionplanner aan: een tool die op een hele laagdrempelige manier een helder overzicht in iemands jaarcijfers geeft. Want wij realiseren ons heel goed dat niet iedereen direct enthousiast wordt van taaie rapporten met bergen getallen. Door het visueel aantrekkelijker te maken is het voor de gemiddelde ondernemer ook eenvoudiger om even snel te kijken hoe hij er exact voorstaat. Visonplanner, Exact Online, DNA-sessies, scan- en herkenoplossingen: ik durf te stellen dat we volop aan de weg timmeren met elkaar. Samen met onze ondernemers, want hoe je het ook wendt of keert: een goed kloppende financiƫle administratie is de basis van een succesvolle onderneming', besluit Barry.

Personeelsadministratie ingewikkeld en tijdrovend?...
Foto's Zomerborrel 2017