Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

Nieuwsblog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
1 minute reading time (272 words)

Ontbijtsessie Crowdfunding: op zoek naar geldverstrekkers

Ontbijtsessie Crowdfunding: op zoek naar geldverstrekkers

 

Nu traditionele banken niet meer staan te springen om financieringen te verstrekken, zoeken we naar andere mogelijkheden. Het kan een goed alternatief zijn om op zoek te gaan naar crowdfunding. Een term die steeds vaker gehoord wordt, maar waarvan de regels bij velen nog onbekend zijn. We duiken er dieper in tijdens onze ontbijtsessie op 24 maart. Wees vast voorbereid op een aantal zaken en lees vast verder.

 

Hoofdelijk aansprakelijk

Bij crowdfunding komt het er in tegenstelling tot bij een traditionele bank altijd op neer dat je hoofdelijk aansprakelijk bent voor het geleende bedrag. Ook wanneer het gaat om bedragen voor activiteiten binnen de B.V.. Hier moet al rekening mee worden gehouden bij de aanvraag om zo de risico’s te verminderen.

Ondernemingsplan

Met alle rumoer rondom crowdfunding denken sommigen dat het hier gaat om het ei van Columbus. Niets is minder waar. Een ondernemingsplan moet aan de overkoepelende organisatie worden getoond ter beoordeling. Wanneer jouw plan is goedgekeurd kunnen geldverstrekkers er wel of niet voor kiezen om te investeren. Alleen op basis van prognoses en analyses kunnen zij beoordelen of ze de financiering de moeite waard vinden.

We beantwoorden alle vragen

We leggen uit wat crowdfunding is, hoe de renteverdeling werkt, hoe geldverstrekkers terugbetaald moeten worden en welke verschillende vormen er bestaan. Tijdens het event beantwoorden we tevens alle vragen. Meld je daarom aan voor de ontbijtsessie op 24 maart om 8.00 uur bij ons op kantoor. Wees er snel bij want er is maar ruimte voor een beperkt aantal aanmeldingen.

De inschrijvingen voor dit event zijn inmiddels gesloten. Houd onze website in de gaten voor onze nieuwe events!

 

Werk aan jullie debiteurenbeheer
Crowdfunding: een andere manier van financieren!