Bel ons
+31 (0)35 699 32 60

De Coop en Haegen is verhuisd!

Een nieuw kantoor.

Wij zijn verhuisd naar:

Generaal de la Reijlaan 17
1404 BM Bussum.

Ons telefoonnummer blijft hetzelfde: 035 - 699 3260.

 
 
 


Nieuwsblog

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
2 minutes reading time (338 words)

Even voorstellen

Even voorstellen

Ontzorgen van ondernemers, dát is wat we doen. We willen niets liever dan jou helpen bouwen, groeien en ontwikkelen. En… we hebben goed nieuws! Sinds 1 maart jongstleden is Henri Albers, vanuit zijn rol als ondernemende accountant, ons team komen versterken.

 

Henri is in alle opzichten een man van de regio: hij is er geboren en getogen en, samen met zijn gezin, nog altijd woonachtig in Naarden. Zijn hart klopt voor het ondersteunen en adviseren van ondernemers in het MKB. Deze passie loopt als een rode draad door zijn indrukwekkende accountancy-loopbaan.

Cijfers zijn slechts het begin

Wij geloven dat er voor het goed ondersteunen van ondernemers veel meer nodig is dan alleen de juiste cijfers. Netwerken. Contact en visie in de breedste zin van het woord zijn, volgens ons, onmisbaar. Henri is actief in het verenigingsleven. Zo is hij lid van de ondernemersvereniging FIN Gooise Meren en de businessclubs BFC Bussum en HCN Naarden. Uiteraard is hij naast zijn vakmatige betrokkenheid ook als meedenkend ondernemer actief binnen genoemde clubs. Je zou kunnen zeggen dat Henri een man uit één stuk is die met beide voeten stevig in het veld staat.

Het momentum

Soms ontstaat er de juiste synergie en valt alles als vanzelf op zijn plek. Er is veel gebeurd in de afgelopen maanden: eerst het winnen van de Exact Cloud Award 2016/2017 voor de beste klantensamenwerking van Nederland en vervolgens de start van Henri, als ervaren accountant en voormalig kantoordirecteur bij MTH in Bussum. Als we dat optellen bij onze drive om continu te vernieuwen en onze permanente ambitie om ondernemers toegevoegde waarde te leveren die hen ook écht verder helpt, dan is er wat ons betreft sprake van een win-winsituatie in optima forma. En deze kracht wordt, met de komst van Henri, nog verder uitgebouwd. We kijken er naar uit om jou, door inzet van ons versterkte team, een nog succesvollere ondernemer te maken. Nu én in de toekomst.

Maak kennis!

Kennismaken met Henri? Je weet het inmiddels: de koffie staat altijd voor je klaar.

Over durven denken achter het plankje
Belastingdienst maakt het leuker én makkelijker!